Förbättra era resultat med gamification och beteendevetenskap

Onboarda, konvertera, engagera och behåll era användare med vår Gamification-plattform, GWEN.

Created with Sketch.
Vad är Gamification?
Läs mer
Våra lösningar
Läs mer
Gamification och forskning
Läs mer

“En viktig anledning till att en så stor andel av studenterna slutfört kursen, och framför allt förbättringen i deras betyg, är den modul- och spelbaserade miljö som designats och skapats för denna kurs.”

Åsa Fasth Berglund

Docent på avdelningen för Produktionssystem, Institutionen för industri- och materialvetenskap, Chalmers.

Se alla kundberättelser

Vår Gamification-plattform

Hjälp användarna genom att minimera de UX-mässiga trösklarna via lösningar som designats för att hjälpa dem ta bättre beslut. Oavsett vilka beteenden du vill främja, förbättra eller driva så kommer GWEN lösa det åt dig. Insert Coin kan ge dig exakt rätt expertis utifrån den bransch du är verksam inom och utifrån det sätta samman en projektgrupp som skapar skräddarsydd gamification-lösning utifrån dina behov och önskemål.

Läs mer

Varför Insert Coin och GWEN?

Insert Coin är den ledande experten inom gamification. Vi har några av de mest kända författarna och innovatörerna i vårt team. Erfarenhet och kunskap är nyckeln till framgång. När Insert Coin använder begreppet Gamification är det med både stor passion och respekt. Stor passion i och med dess förmåga att skapa engagemang på sättet spel gör, och stor respekt inför det hantverk som krävs för att få det helt perfekt. Och med GWEN har vi det verktyg som behövs för att göra just det.

Läs mer

Några av våra kunder…

Vad är Gamification och hur funkar det?

Det är att använda sig av element från spelvärlden i en icke-spelmiljö. Men varför borde du använda det? Måste det vara ett spel? Få svar på dina frågor genom att klicka på knappen nedanför.

Läs mer


Utforska våra Gamification-lösningar!

Vi erbjuder fullt skräddarsydda lösningar för alla kunder! Vi kan gamifiera företag, produkter, industrier samt hjälpa med att driva önskade användarbeteenden – på ditt sätt!

Läs mer

Det främsta Gamification-bolaget

Vi siktar på att bli världsledande inom det vi gör! Vår produkts fokus och utveckling överträffas bara av en sak – vår besatthet över våra kunders framgång och hur vi jobbar med att ständigt förbättra deras produkter. Lär dig mer om oss som företag, våra nyheter och hur du kan bli del av vårt team.

Mer om oss

Så vad väntar du på?

Låt oss berätta allt om Insert Coins gamification-teknologi.

Boka möte