Om oss

Created with Sketch.

Inuti Insert Coins innovativa och nyfikna kultur

På IC  jobbar vi tillsammans med smarta, passionerade och energifyllda människor som älskar att bygga nya produkter och lösningar varje dag för oss och våra kunders räkning.

Vår historia

Vi grundades 2012 av drivna studenter som såg en ljus framtid för gamification. Idag erbjuder vi Gamification as a service (GaaS) i samarbete med vetenskapliga forskningsprojekt. Vi tror helhjärtat på att gamification kan förändra användares beteenden i digitala produkter. Vi vill därför se till att den transformationen sker på ett ordentligt vis. Genom banbrytande innovation, vetenskaplig och transparent kommmunikation med kunder och forskare.

Vi spelar tillsammans

En hel del har hänt sedan Insert Coin grundades för sex år sedan, och vi är otroligt glada och stolta över att anses som en av de starkaste aktörerna på Gamification-scenen. Allt eftersom hypen lägger sig kring gamification så fortsätter Insert Coin att leverera gamification-projekt som sträcker sig bortom XP, badges och leaderboards. Vi strävar alltid efter att skapa engagemang och eliminera tristess. Att leverera ett äkta, handfast värde till våra kunder är vårt motto och vår kärna i verksamheten! Den gamification vi levererar förbättrar och förstärker kärnan i våra kunders produkter och tjänster. Den gamification-plattform vi byggt och utvecklat sedan vi grundades växer sig ständigt starkare och blir allt mer mångfacetterad. Vi tar lekfullheten på allvar när det kommer till att skapa verkliga värden för företag. Vår kundstock och användarbas expanderar hela tiden i takt med att vi befäster och levererar anmärkningsvärda resultat för våra befintliga kunder.

Vi bryr oss tillsammans

Responsivitet säger sig själv då gamification först och främst riktar sig mot en personlig och mobil upplevelse. Detta har vi känt till ända sedan vi började utveckla och gamifiera turistguider i appar. Idag använder vi oss av storytelling och spelens inneboende kraft för att skapa fantastiska användarupplevelser i alla möjliga tjänster och miljöer. Vårt fokus ligger i att GWEN skall användas på och mellan olika plattformar, likt ett gamifierat ekosystem. Vi tror att man genom spelens kraft, och genom att tänka i speldesignens tankebanor, kan dra stor nytta i många olika hänseenden i vardagen.

Vi förbättrar tillsammans

Vi vill att du skall associera oss med känslan du upplever precis innan du skall börja spela ditt favoritspel. Samma spänning som rusar genom kroppen när du stoppar i ditt mynt i ett arkadspel och trycker på “PLAY” (därav Insert Coin AB). Exakt den speciella känslan som skänkt så många av oss så mycket glädje kan och bör appliceras på andra saker i vår tillvaro. För att göra dem mer meningsfulla och lustfyllda. Vi lever sannerligen i en episk tid!

Vi skapar tillsammans

Vårt uppdrag är att gamifiera världen. Det är med stor iver och förväntan vi ser på framtiden, och det värde som gamification kan addera till i stort sett allt och alla branscher. När vi behövde ett nytt namn som reflekterade våra kärnvärden blev det perfekta valet: Insert Coin. Det är ett namn som verkligen återspeglar den känsla av förväntan hos användaren som vi vill skapa. Det skall kännas fantastiskt, lite nervöst, sprudlande och uppfriskande på en och samma gång. Precis som när du spelar ett helt nytt spel för första gången. Att leverera gamification i världsklass är vårt uppdrag, vårt kall!