Om oss

Created with Sketch.Vi är redo att ta det till en ny nivå.

En hel del har hänt sedan Insert Coin grundades för sex år sedan, och vi är otroligt glada och stolta över att anses som en av de starkaste aktörerna på Gamification-scenen. Allt eftersom hypen lägger sig kring gamification så fortsätter Insert Coin att leverera gamification-projekt som sträcker sig bortom XP, bagdes och leaderboards. Vi strävar alltid efter att skapa engagemang och eliminera tristess. Att leverera ett äkta, handfast värde till våra kunder är vårt motto och vår kärna i verksamheten! Den gamification vi levererar förbättrar och förstärker kärnan i våra kunders produkter och tjänster. Den gamification-plattform vi byggt och utvecklat sedan vi grundades växer sig ständigt starkare och blir allt mer mångfacetterad. Vi tar lekfullheten på allvar när det kommer till att skapa verkliga värden för företag. Vår kundstock och användarbas expanderar hela tiden i takt med att vi befäster och levererar anmärkningsvärda resultat för våra befintliga kunder.

Responsivt, gamifierat och med användaren i centrum.

Responsivitet säger sig själv då gamification först och främst riktar sig mot en personlig och mobil upplevelse. Detta har vi känt till ända sedan vi började utveckla och gamifiera turistguider i appar. Idag använder vi oss av storytelling och spelens inneboende kraft för att skapa fantastiska användarupplevelser i alla möjliga tjänster och miljöer. Vårt fokus ligger i att GWEN skall användas på och mellan olika plattformar, likt ett gamifierat ekosystem. Vi tror att man genom spelens kraft, och genom att tänka i speldesignens tankebanor, kan dra stor nytta i många olika hänseenden i vardagen.

Vi lever i ett episkt tidevarv.

Vi vill att du skall associera oss med känslan du upplever precis innan du skall börja spela ditt favoritspel. Samma spänning som rusar genom kroppen när du stoppar i ditt mynt i ett arkadspel och trycker på “PLAY” (hence Insert Coin AB). Exakt den speciella känslan som skänkt så många av oss så mycket glädje kan och bör appliceras på andra saker i vår tillvaro. För att göra dem mer meningsfulla och lustfyllda. Vi lever sannerligen i en episk tid!

Vårt uppdrag: att gamifiera världen.

Vårt uppdrag är att gamifiera världen. Det är med stor iver och förväntan vi ser på framtiden, och det värde som gamification kan addera till i stort sett allt och alla branscher. När vi behövde ett nytt namn som reflekterade våra kärnvärden blev det perfekta valet: Insert Coin. Det är ett namn som verkligen återspeglar den känsla av förväntan hos användaren som vi vill skapa. Det skall kännas fantastiskt, lite nervöst, sprudlande och uppfriskande på en och samma gång. Precis som när du spelar ett helt nytt spel för första gången. Att leverera gamification i världsklass är vårt uppdrag, vårt kall!

Kontakta oss