Förbättra era resultat med gamification och beteendevetenskap

Onboarda, konvertera, engagera och behåll era användare med vår Gamification-plattform, GWEN.

Created with Sketch.

Gamification-lösningar


Gamifiering för alla!

Vi befinner oss i en uppmärksamhetsekonomi. Fokuseringen på en personlig, gamifierad upplevelse är viktigare än någonsin. Insert Coins Gamification-lösningar används för att hjälpa användare att fokusera på viktiga handlingar och beteenden i vårt hektiska moderna liv. Låt oss hjälpa dig med att på ett bättre sätt välkomna, konvertera, engagera och behålla användarna!

Läs mer om Användarresan och Uppmärksamhetsekonomin

Upptäckande

Läs mer

Ombordning

Läs mer

Core Loop

Läs mer

Bemästring

Läs mer

Gamification-lösningar anpassade för specifika industrier

För första gången någonsin kan vi leverera en extrodinär Gamification-as-a-service till de flesta typer av digitala produkter och tjänster. Kärnan är vår plattform där gamification-lösningen kan konfigureras, och gamification-moduler sätts samman i olika paket. För att ge bäst resultat som en sammanhängande och kontextuellt relevant lösning för just er specifika industri, produkt eller tjänst.

Produktion

Automationstekniker som innefattar bl.a. AI och robotar kommer att skapa betydande fördelar för användare, företag och ekonomin, genom att öka produktiviteten och den ekonomiska tillväxten. I vilken utsträckning denna teknologi kommer att tränga undan den nuvarande arbetsstyrkan kommer att avgöras av deras egna utveckling och anpassning. Gamification kan därför användas för att stödja såväl onboarding som vidareutbildning för att arbetsstyrkan skall kunna anpassa sig och utveckla nya färdigheter.

LÄS MER

Human Resources

Ett branschområde inom vilket gamification-tekniken växer allt mer och mer är inom HR. Vi har onboarding-paket som funkar utmärkt för HR, till exempel.

LÄS MER

HealthTech

Gamification-lösningar spelar en stor roll i det snabbt föränderliga healthtech, genom att engagera och övervaka patienter, och drivs generellt med hjälp av spelelement.

LÄS MER

E-handel

Vill du veta mer om hur du kan gamifiera ditt företag genom att förstärka retention och konvertering?

LÄS MER

Skola och utbildning

Gamification-lösningar inom skola och utbildning är en förträfflig mekanik för att hjälpa studenter att följa sin kurs.

Läs mer

Vi kan berätta mer!

Boka möte