Skip to content
VAR VI KOMMER IFRÅN

Vår bakgrund

Insert Coins historia börjar 2018 och är ett skandinaviskt företag som erbjuder Gamification as a service (GaaS) och kunskapsdelning i samarbete med vetenskapliga forskningsprojekt.

Vi är övertygade om att gamification kan förändra hur människor beter sig i digitala produkter. Och vi vill att omvandlingen ska ske på rätt sätt - genom disruptiv innovation, vetenskapsbaserad och transparent kommunikation med kunder och forskningsavdelningar och genom att anpassa sig till kundernas behov.

company photo-min
INSERT COIN PRESENTERAR STOLT

Vad vi har uppnått

Why GWEN

h

Snabbaste implementationen

GWEN helper

+

Implementationer

People flying around, doing things 11

+ million

Spelifierade användare

Book a demo
VÅR VIKTIGASTE FRÅGA

Spelifiera världen

 Vi är mycket entusiastiska över den fantastiska framtid som ligger framför oss och det värde som spelifiering kan tillföra nästan allt och i praktiskt taget alla branscher.
 
Vi vill att du ska förknippa oss med känslan du får precis innan du startar ditt favoritspel. Samma spänning som när du sätter in ditt mynt i en arkadmaskin och trycker på play. 
 
Denna mycket speciella känsla som har gett så mycket glädje åt många av oss kan och bör tillämpas på andra saker i våra liv. För att göra dem mer meningsfulla och lekfulla.
Science

Prata med oss...


...om hur vi kan förbättra din digitala produkt och engagera dina användare!

Boka ett möte
LÄS MER

Utforska vår plattform

Utforska och ta reda på hur GWEN kan förbättra din digitala produkt.

Hur du kan använda GWEN
utforska

Hur du kan använda vår plattform

Ta reda på hur du kan använda vår plattform i din digitala gemenskap eller produkt.

techs and specs_alt
ta reda

Varför Insert Coin?

Ta reda på hur vår plattform kommer att öka dina användares engagemang och den dagliga användningen av din digitala community eller produkt!

Webinar consumable template-min
ladda ner

Resurser

Kolla in våra webbinarier, Whitepapers och One-pagers för att få veta mer om hur vi uppnår ett stort användarengagemang.